Svet na okraji priepasti - Škvrnda, František
54. mníchovská bezpečnostná konferencia - stretnutie bezpečnostno-politických prominentov. Zastúpené všetky kúty sveta s výnimkou Južnej Ameriky. Hodnotenie konferencie očami autora článku.