Big Data in Insurance - Krátka, Zuzana, 1968-
Exponenciálne rastúce objemy dát a schopnosť spracovať ich v reálnom čase považujú mnohí experti a vrcholoví manažéri poisťovní za jeden z najvýznamnejších trendov najbližších rokov. Zhromažďujú a analyzujú veľký objem dát z množstva rôznorodých zdrojov a snažia sa z nich získať čo najviac hodnotných informácií, aby lepšie porozumeli potrebám svojich klientoch a maximálne ich zohľadnili v dizajne svojich produktov. Analýza využívania veľkých dát v poistnom sektore.