Emissions from Indirect Land Use Change: Do They Matter With Fuel Market Leakages? - Drábik, Dušan
Pravidlá týkajúce sa kukurice a etanolu napomáhajú väčšiemu úniku uhlíka pri ich pestovaní a výrobe než na samotnom trhu s palivami.