Príčiny a dôsledky rastu zadlženosti slovenských domácností - Fabová, Ľudmila
Vývoj úrovne zadlženia domácností vo svete. Špecifiká zadlženosti slovenských domácností. Aj keď zadlženosť slovenských domácností nie je v porovnaní s ostatnými európskymi krajinami vysoká, Národná banka Slovenska varuje pred rizikami jej rýchleho rastu.