<The> Impact of OECD Biofuels Policies on Developing Countries - de Gorter, Harry
Politiky krajín OECD týkajúce sa biopalív ako hlavná príčina náhleho nárastu cien obilnín a olejnín v rokoch 2007 - 2008 a následnej cenovej volatility.