Putin o prelome v bezpečnosti sveta - Škvrnda, František
Posolstvo prezidenta Putina na zasadnutí oboch komôr Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie. Stabilita vo všetkých sférach života. Hlavná hrozba i nepriateľ - technologické zaostávanie. Bezpečnostné otázky. Vytvorenie najnovších systémov strategických zbraní ako odpoveď na jednostranné vystúpenie USA z dohody o protiraketovej obrane.