Trumpove personálne rošády - Škvrnda, František
Výmeny vo vláde a najbližšom okolí spolupracovníkov amerického prezidenta Donalda Trumpa. Menovanie R. Tillersona na post ministra zahraničných vecí ako experiment "trumpizmu". Názorové rozdiely a odvolanie Tillersona z postu. M. Pompeo - nový minister zahraničných vecí. Zmena na poste šéfa CIA.