Na Ukrajine nič nové - len horšie - Škvrnda, František
Súčasné vedenie Ukrajiny ponúka pre obyvateľov iba dve cesty vývoja - zlú a horšiu. Oligarchovia ako aj nadnárodné spoločnosti v týchto podmienkach naďalej profitujú. Silnejú názory, že Západ sa pri zasahovaní do vývoja na Ukrajine znovu netrafil a pomajdanovský vývoj nabral nevypočítateľný smer.