Dopady reformy správního trestání na protiprávní jednání v oblasti hospodářské soutěže - Neruda, Robert
Dopady reformy správneho trestania na oblasť hospodárskej súťaže a predstavenie najdôležitejších aspektov reformy. Dopady rekodifikácie správneho trestania na konkrétne inštitúty súťažného práva, upozornenie na rozdiely medzi úpravou všeobecnou a špeciálnou a vysvetlenie nejasností, ktoré nová právna úprava správneho trestania do oblasti súťažného práva prináša.