Capital Structure Model (CSM): Correction, Constraints, and Applications - Hull, Robert M.
Rozšírenie výskumu modelu štruktúry kapitálu (CSM) vykonaním nasledujúcich úloh: korekcia úpravy sadzby dane z príjmov právnických osôb ktoré sa nachádzajú v prelomovej koncepcii nárastu miery rastu vlastného kapitálu, obmedzenie nerozdeleného zisku z výskumu rastu CSM, keď firma financuje s vlastným kapitálom. Vedľajším produktom obmedzenia nerozdeleného zisku je druhé obmedzenie, ktoré sa riadi situáciou bez rastu, aby neboli prekročené dostupné peňažné toky. S gL korekciou a dvoma obmedzeniami, sú poskytnuté nové a aktualizované aplikácie z predchádzajúceho výskumu.