Impact of Auditor Tenure on Audit Quality: European Evidence - Kyriakou, Maria I.
Analýza vzťahu medzi audítorom a kvalitou auditu v štyroch európskych krajinách, konkrétne v Nemecku, vo Francúzsku, v Taliansku a v Španielsku. Použitý model GMM (generalizované metódy momentov) za obdobie od roku 2005 do roku 2013.