Účinným nástrojem pro rozvoj mezigenerační spolupráce je koučink - Kazdová, Alena
Medzinárodný prieskum "Budovanie koučovacej kultúry s mileniálnymi lídrami". Mýty o medzigeneračných rozdieloch. Postoj mileniálov k šéfom. Preferovaný manažérsky štýl. Hodnota silnej koučovacej kultúry. Generačné podobnosti a rozdiely v preferenciách na pracovisku. Ako si udržať manažérskych nováčikov. Odporúčania pre manažment organizácie.