Investment Capacity of the Economy During the Implementation of Projects of Public-Private Partnership - Berduygina, Oksana N.
Osobitosti mechanizmu verejno-súkromného partnerstva. Dôležitým problémom výskumu je nájsť optimálny pomer investičnej distribúcie, keď sa maximalizujú vznikajúce pozitívne externality. Vytvorený predpoklad, že rovnováha medzi trhom a štátnym spôsobom regulácie umožňuje dosiahnuť trvalo udržateľný rast z pohľadu využívania zdrojov.