<The> Impact of the Deferred Tax Adjustment on the Economic Value Added (EVA) Measure - Naicker, Melissa
Cieľom výskumu je zistiť, či odložené daňové pohľadávky ovplyvňujú EVA (ekonomickú pridanú hodnotu). Štúdia je uskutočnená v rámci kvantitatívnej výskumnej paradigmy. Analýza sekundárnych údajov výrobcov potravín uvedených na JSE (burza v Johannesburgu) za sedemročné obdobie od roku 2004 do roku 2010.