<The> Relationship Between Performance Measures and Managerial Behavior - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Vplyv finančných a nefinančných výkonnostných opatrení na zníženie alebo zvýšenie krátkodobej orientácie manažérov - analýza na vzorke slovenských a maďarských podnikov.