Zákon o posudzovaní zhody výrobku, sprístupňovaní určeného výrobku na trhu s komentárom - Berková, Andrea
Úplné znenie zákona č. 56/2018 Z. z. o posudzovaní zhody výrobku, sprístupňovaní určeného výrobku na trhu a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentáre k jednotlivým paragrafom.