Importance of Electromobility in the Context of Environmental Protection - Drábik, Peter, 1981-
Identifikácia záujmu spotrebiteľov o ochranu životného prostredia s cieľom navrhnúť odporúčania pre vývoj elektromobilov - výsledky dotazníkového prieskumu na Slovensku z 08/2017.