Archivácia účtovných a daňových dokladov - Kolenová, Iveta
Platná legislatíva o dobe archivácie účtovných dokladov. Uchovávanie a ochrana účtovnej dokumentácie. Lehoty na uchovávanie účtovných dokladov. Ďalšie povinnosti týkajúce sa účtovnej dokumentácie.