Project Finance Risk Management for Public-Private Partnership - Kolodiziev, Oleh
Typy financovania investičných projektov zo strany bánk na základe verejno-súkromného partnerstva. Definuje štruktúru verejno-súkromného partnerstva podľa zdroja kapitálových investícií do projektu. Identifikácia komponentov procesu riadenia rizík pri financovaní projektov.