Does the Tax Relief for Homeownership Have Effect on Household Mortgage Leverage? - Slintáková, Barbora
Analýza vzťahu medzi daňovou úľavou pre majiteľov domov a dlhom hypotéky pre domácnosti. Premenná zachycujúca odpočítateľnosť hypotekárnych úrokových platieb. Obdobie 2004 - 2013 a údaje o bývalých 15 členských krajinách EÚ (okrem Grécka). Dva modely pre dvoch reprezentatívnych daňových poplatníkov.