Skracujú cestu k nákupu - Petrášová, Michaela
Rastúci trend presunu používateľov od stolových počítačov k mobilným telefónom a tabletom. Mobilné aplikácie ako nevyhnutná súčasť komunikácie firiem so zákazníkmi. Využitie mobilných aplikácií v rôznych segmentoch predaja a pre rôzne vekové skupiny. Aktuálne trendy na Slovensku a vo svete (Google Pay, My Lidl shop).