Evaluation of Knowledge Synergy Components - Skačkauskienė, Ilona
Identifikácia synergických prvkov poznatkov. Poskytnutie hodnotiacej metódy synergie vedomostí zamestnancov a jej zložiek. Racionálne a objektívne hodnotenie znalostí zamestnancov, vzťahov medzi zamestnancami a synergie organizačných vedomostí.