Dopady (ne)konvenčních měnových politik vybraných centrálních bank na HDP a inflaci - Černohorská, Liběna
Analýza vplyvu menovej politiky na ekonomické ukazovatele - ak má menový agregát M3 vplyv na spotrebiteľské ceny indexu (CPI) a hrubého domáceho produktu (HDP) v Českej republike, USA, v Eurozóne a vo Švajčiarsku.