Financial Literacy of Students in Chosen Universities – Research Platform for Regulatory Processes of Educational System in Slovakia - Kubák, Matúš
Úroveň finančnej gramotnosti medzi vybranými fakultami ekonomiky na Slovensku. Porovnanie úrovne finančnej gramotnosti na vstupnej a výstupnej úrovni, tj. medzi študentmi vysokých škôl na začiatku bakalárskeho štúdia a študentov vysokých škôl, ktorí sú v konečnej fáze svojej magisterskej štúdie aj na základe praktických príkladov.