Nútia nás porušovať zákony
Nespokojnosť Slovenskej Aliancie moderného obchodu (SAMO) voči návrhu zákona o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch, ktorých predmetom sú potraviny. Podľa SAMO návrh núti obchodníkov porušovať predpisy a obmedzuje hospodárskú súťaž v potravinárskom odvetví. Návrh zákona obsahuje nejasne formulovanú klauzulu, ktorá vytvára právnu neistotu. Ďalšie pripomienky k návrhu zákona (rozpor so zákonom o DPH, porovnateľné zloženie a pod.)