Potravinári a reťazce spolu
Potravinárska komora Slovenska a Slovenská aliancia moderného obchodu založili spoločne iniciatívu pre férový obchod. Táto iniciatíva vytvára samoregulačný etický rámec pre obchodné vzťahy medzi potravinármi a obchodníkmi. Je to príležitosť na skvalitnenie vzájomných obchodných vzťahov a vytvorenie lepších príliežitostí pre podnikanie. Jedenásť zásad správnej obchodnej praxe.