Úloha aglomeračných úspor pre rast zamestnanosti v odvetví znalostne intenzívnych služieb - Klasová, Slávka
Na Slovensku je možné pozorovať rastúci význam služieb, ktorých podiel na pridanej hodnote sa zvýšil o viac ako 20% len v poslednom desaťročí. Skúmanie ako na základe zostavenia ekonometrických modelov rozdielne formy aglomeračných úspor ovplyvňujú rast regionálnej zamestnanosti v odvetví znalostne intenzívnych služieb (ZIS).