Dôležité povinnosti účtovných jednotiek ukladať a zverejňovať informácie v roku 2018 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Povinnosť účtovných jednotiek uložiť a zverejňovať informácie o svojej ekonomickej situácii vo forme účtovnej závierky, výročnej správy a ďalších dokumentov v registri účtovných závierok na webovej stránke www.registerRÚZ.sk. Spôsob predloženia dokumentov. Povinnosti účtovnej jednotky v súvislosti so zverejňovaním povinných informácií.