Trinásty a štrnásty plat (príjem zo závislej činnosti) - Mezeiová, Viera
S účinnosťou od 1. mája 2018 bol schválený zákon č. 63/2018 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony . Táto novela umožňuje zamestnávateľom vyplácať zamestnancom peňažné plnenie pri príležitosti dovoleniek a vianočných sviatkov.