Moderné metódy v plánovaní a kontrole manažmentu firiem - Szabo, Ľuboslav
Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Väzby plánovania a kontroly. Využitie vybraných tvrdých faktorov manažmentu v podnikoch na Slovensku. Moderné trendy v plánovaní podniku. Moderné trendy v podnikovej kontrole. Nástroje zlepšovania kontrolných procesov v podnikoch SR. Kontrola plánu odbytu organizácie.