Current Trends of Internal Controlling in Companies Operating in Slovak Republic - Mišún, Juraj, 1978-
Hlavné rozdiely medzi západným a východným prístupom ku kontrole. Typológia kontroly vo východnom prístupe. Teoretické základy trendov v internej kontrole. Prvky kontrolnej stratégie a angažovanosti. Výsledky výskumu uskutočneného na prelome rokov 2016 a 2017 za cieľom zistiť aktuálne trendy v internej kontrole a postoje manažérov ku kontrole.