Manažment v energetike: ako by malo vyzerať rozhodovanie o výbere OZE? - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza ekonomickej efektívnosti využívania energie vetra v energetickom hospodárstve budov - pri hodnotení riešení zisk nesmie byť jediným kritériom, do úvahy treba brať celý životný cyklus.