Na inventury se v Česku chystají drony - Novotný, Radek
Uskutočnenie inventúry vo výškových skladoch je zdĺhavý a nie úplne bezpečný proces. V budúcnosti by v tomro procese ľudí mohli nahradiť drony. V Českej republike niektoré veľké spoločnosti plánujú využitie dronov pri inventúre. V zahraničí sú firmy ešte o kúsok ďalej. Hlavné výhody oproti manuálnym inventúram.