Selected Business Intelligence Methods for Decision-Making Support in a Finance Institution - Mezera, Filip
Implementácia metód podpory rozhodovania v stredne veľkej finančnej spoločnosti s medzinárodnými operáciami. Cieľom tohto článku je ukázať možnosti týchto metód k vytváraniu precízneho rozhodovania manažmentu.