DIY logistika roste, nové úkoly jí přináší on-line - Toman, Pavel
Záujem o nakupovanie v hobby marketoch rastie a spolu s ním sa zvyšuje potreba zabezpečiť zásobovanie týchto obchodov. Špecifikom logistiky pre oblasť DIY (Do It Yourself) je vysoká sezónnosť, veľká variabilita tovaru a nutnosť zásobovania v časových oknách. V posledných rokoch aj tento segment mení nastupujúci on-line predaj.