Media Games in the Background of Slovak Parliamentary Election in 2016 - Horváth, Peter
Analýza sa zaoberá volebnou súťažou jednotlivých politických strán pred a po parlamentných voľbách v roku 2016. Priestor, ktorý je poskytovaný všetkými druhmi médií politickým stranám, je rôzny. Každé médium má vlastníka a každý vlastník podporuje rôzne záujmy. Parlamentné voľby sú považované za najdôležitejšie voľby na Slovensku a vďaka tomuto skutočne majú široké mediálne pokrytie.