Etiketa daňové transparentnosti a odpovědnosti jako nástroj boje proti korporátní daňové optimalizaci - Vondráček, Ondřej
Problém agresívnych praktík daňového plánovania. Daňové straty verejných rozpočtov. Straty verejných prostriedkov. Sociálne straty. Nedôverihodnosť daňového systému pre občanov. Privatizácia ziskov, socializácia strát a diskriminácia malých a stredných podnikov. Nevymožiteľnosť práva.