Predčasné ukončenie finančného prenájmu z pohľadu dane z príjmov - Brnová, Miroslava
Jedným zo spôsobov nadobudnutia majetku je lízing, t.j. finančný prenájom majetku s právom kúpy prenajatej veci. Vymedzenie pojmu finančný prenájom pre daňové účely.