Alternativní způsoby financování extrémismu - monetizace obsahu internetu - Botlík, Josef
Islamský štát – radikálny teroristický globalizačný produkt. Islamský extrémizmus ako globálny faktor. Invázia islamu podľa ISIS. Ohniská radikálneho islamu. Informačné prostredie ako potencionálny nástroj islamskej hegemónie. Financovanie ISIS. Internet ako možný nástroj monetizácie. Arabské krajiny a prostredie internetu. Porovnanie moslimskej populácie a využívania internetu.