Prekuzívna lehota v súvislosti s kontrolou vykázanej daňovej straty - Jurčíková, Božena
Definícia preklúzivnej lehoty. Pojem preklúzia. K päťročnej prekluzívnej lehote. Výpočet päťročnej lehoty pri dani z príjmov a dani z pridanej hodnoty. K sedemročnej prekluzívnej lehote. Ilustračné príklady.