<The> Effect of Critical Factors on the Level of IT Governance in Enterprises in Slovakia - Romanová, Anita, 1973-
Koncept a definícia IT governance. Identifikovanie 14 inhibítorov IT governance v podnikoch na Slovensku. Vplyv stratégie IS/IT na individuálne inhibítory IT governance - analýza výsledkov dotazníkového prieskumu.