Dopad ukrajinskej krízy na štáty V4 - Novotná, Martina
Spoločné ciele krajín Vyšehradskej štvorky: spoločné úsilie o demokratizáciu, vstúpenie do Európskej únie a NATO. Európska migračná kríza a podpora súdržnosti v otázke kvót na prerozdeľovanie imigrantov. Pohľad na členské štáty V4 v oblasti bezpečnostno-energeticej, výdavkov na obranu, vzťahov k Ukrajine a ukrajinskej kríze.