Technologicky silná firma nemá viac strojov než iné - Janková, Nikoleta
Nahradenie fyzicky náročnej a monotónnej práce strojmi. Automatizácia a jej vplyv na produktivitu práce, zmenu pracovných náplní a na štruktúru zamestnanosti. Výsledky výskumov a štúdií o dosahu využitia nových technológií na efektivitu a ekonomické výsledky malých a stredne veľkých firiem.