New Development Bank - když se marketingová bublina stane realitou - Nový, Jindřich
Skupina krajín BRICS - základná charakteristika a údaje. Summity krajín BRICS od roku 2009 do 2018. New Development Bank – vznik a dôvody vzniku. Organizačná štruktúra NDB. Kapitálová štruktúra. Princípy investičnej aktivity NDB a projekty BRICS. Čínske investície v Afrike. Rastúci ekonomický potenciál zoskupenia.