Monitoring and Controlling of Economic Tasks Through Tools of Graph Theory - Drabiková, Elena
Priblíženie využitia nástrojov teórie grafov na monitorovanie a kontrolu ekonomických úloh. Teória grafov poskytuje základ pre všeobecnú sieťovú analýzu a rozhodovanie. Regulácia komplexných ekonomických procesov sieťovou analýzou je veľmi relevantná a efektívna.