SCO - Ekonomická a vojenská institucionalizace v systému multipolarity mezinárodních vztahů - Nový, Jindřich
Šanghajská organizácia pre spoluprácu. Hlavné ciele SCO. Vnútorná štruktúra SCO. Reálna vojenská spolupráca vo vnútri SCO. Budúcnosť SCO.