Makroekonomické dopady rozšiřování sociálních služeb pro stárnoucí populaci České republiky - Langhamrová, Jitka
Význam sociálnych služieb. Regionálna ponuka a dopyt po sociálnych službách. Analýza makroekonomických dopadov z rozširovania sociálnych služieb.