Zdroje invencií pre inovácie - Loučanová, Erika
V súčasnosti pri niektorých zdrojoch invencií nastáva problém s ich zaradením do interných alebo externých zdrojov a preto cieľom tohto príspevku je popísať z pohľadu teoretického chápania zdroje invencií pre inovácie, tak ako sú využívané v súčasnosti v podnikateľskom prostredí, založené na princípe otvoreného inovačného systému.