Marketingová prezentácia Slovenska ako destinácie prostredníctvom SACR vo vybranom období - Šambronská, Kristína
Problematika prezentácie Slovenskej republiky v zahraničí vo vybranom období vstupu Slovenska do EÚ až po roky, kedy turizmus na Slovensku zasiahla svetová hospodárska kríza (2003 – 2010). Porovnanie, charakteristika a zhodnotenie spôsobov, ako bolo vo vybranom období Slovensko prezentované v zahraničí. Komparácia prezentácie s Českou republikou.