European Urban and Regional Studies
Časopis koncipuje Európu v širšom zmysle ako veľmi rozmanitý regionálny systém formovaný vzájomnými prepojeniami a dynamikou, ktorý informuje o európskych otázkach rozvoja miest a regiónov.